Rebecka

Pluggeliplugg dag
God kvääääll!!
 
Jag sitter och nöter körkortsteori såhär mitt i natten. Min dag har bara bestått av plugg vilket känns helt ok! Äntligen börjar jag komma underfund med lite körkort och känner mig faktiskt relativt förbered inför mitt svenskaprov imorgon. Jämförande litteraturanalys, spännande ;) 
 
Pållarna fick alltså vila men imorgon är det hårdtrim för hela bunten. Eller åtminstone så många jag hinner med haha. Ska kolla av Rally och kolla om hans hälta är borta, HÅLL TUMMARNA! Jag såg ingenting idag åtminstone så förhoppningsvis är han good to go. På onsdag får jag äntligen träffa min babe igen och torsdag så är det hoppträning! Samt så fyller jag 18 då, WOHOOOOOOOOOO. *världensstörstaglädjeskrik*
 
Från mitt gamla fina rum. Åh, saknar mina tapeter haha
 
 
Det blev en brun istället för en gul
Oj tjena, det var verkligen inte igår jag kikade in här. Ursäkta för lite dålig uppdatering men jag har suttit fastklistrad framför körkortsteoriboken, BLÄ. Det är inte speciellt svårt förutom att det är så jävla mycket bara! Det är bara att traggla så kommer det sätta sig så småningom. 
 
Vi ställde in med Rallan idag tyvärr. Jag tyckte inte han såg ren ut... Men nu på kvällen såg han däremot lite bättre ut så förmodligen är det inget farligt! Men jag valde att stryka honom och istället åka med... VENCEDOR!
 
Haha Vencan och jag har verkligen aldrig ridit igenom ett program tillsammans! Vi red dock inte FEI utan LC:1 och LB:3 på lång bana, vilket gick super faktiskt :) Det blev lite rodeo i galoppen dock hahaha, dom satt bara och gapade på läktaren efter. Småplutt volter uppskattades inte av den brune! De räknade inte ihop procenten så jag gjorde det, 58% i LC och 60,3% i LB:3! Tyckte det sista var riktigt bra faktiskt, stolt över finpållen :D
 
 
 
 
 
 
Kolla in allt bling vi har! Handskar, tyglar, pannband och schabrak. Omnomnomn!
 
 
LOVE