Rebecka

Vattendunkar kan DÖDA
Idag har jag hoppat lite på Venc och trots spöregn så gick det super. Han kunde flyga över en oxer på 110+ utan problem trots att vi kom lite knasigt ibland, men däremot när matte ställde fram ett par små dunkar så blev han galen... Haha han hoppade som f*n över de där plasttunnorna, höll på att trilla av flera gånger. Skit att mamma inte var där och filmade för då hade ni allt fått sett lite språngkapacitet i honom haha. Fina pålle!
 
Krigar för fullt för att hans mage ska försvinna. Han står inne några timmar om dagen och rids nog mest av alla mina hästar, men ändå håller kaggen i sig. Hahaha, tur att jag tycker om honom ändå :D
 

Nästa helg ska vi iväg och tävla lite! Bara en 1m, det fanns inget högre? Sjukt udda ändå haha... 1m är ju bara LC och det är få tävlingar som inte har högre, men det blir roligt ändå. Vi ska ta med oss två hästar! Mycket spännande då vi aldrig har kört någon tillsammans förut, men det ska nog lösa sig. Linda hoppar bebis en klass också :)
 
 
Alltså min grålle... Älskar honom så himla jäkla otroligt skitmycket. Min ögonsten ♥ Kommer alltid att förbli min, oavsett vad.
 
 
 
Elsa

Snyggt det ser ut på videon :)

Svar: Tack Elsa :D
Rebecka

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress