Rebecka

Nyköpingsshopping
Idag var mamma och jag i Hästbutiken Nyköping för att kika på lite grejer. Jag köpte ett jättefint metallic-svart  guldschabrak till Rally från Glen Gordon. Hans tävlingschabrak är lite liknande fast vitt och är också från GG, jag tycker deras modeller ligger riktigt bra på min runda ponny! Annars glider de runt väldigt lätt och lägger sig snett under sadeln etc, skitirriterande!
 
Utöver det så hittade vi ett väldigt fint Lamicell schabrak för ynka 250:- så det fick också följa med hem. Jag funderade på att köpa det i illgrönt men det såg så himla budget ut så kunde inte tillåta mig själv att göra det haha... Lamicell, Glen Gordon och JW gör riktigt bra vojlockar förutom att GG's är väldigt tjocka = varma, tyvärr. 
 
Sedan så hittde jag en så kallad "bikerjacka" som verkligen var urtuff. Tajt och kaxig med en massa bling överallt. Kunde inte låta bli att lägga det på kassabänken! Ryggen är helt täckt i diamanter, ska kolla upp ifall jag får tävla i den för det skulle vara sååå grymt. Snacka om att jag och min lilla ponny skulle blända domarna då ;)
 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress