Rebecka

STORA WRETSTUGAN
Det var någon som ville se lite bilder på mitt stall och det ska jag självklart fixa! Däremot är det så tråkigt väder nu att jag tänker inte ta några nya at the moment, så tar några från annonsen och från i höstas innan vi flyttade in!
 
 
I mitt stall är det tre delar varav ena innehåller sadelkammare, vattenrum+spolspilta och i det andra två boxar+utrymme för förvaring samt i den sista delen finns det 10 boxar. I stallet finns det alltså tolv boxar sammanlagt samt fyra uteboxar som jag dock har sålt nu! Kändes lite onödigt att ha 16 boxar till tre hästar hehe... Innan vi köpte det hade det varit ett försäljningsstall (Team CAF) och därmed är det faktiskt väldigt bra standard på de tio finaste boxarna samt ridbanan. Det finns även byggnad till skrittmaskin, men just nu har jag inget behov av att använda något sånt så undviker den investeringen ett tag till ;) 
 
 
Utsidan av stallet och en del av min ridbana. 
 
Vi funderar dock på att plocka bort några boxväggar så hästarna får gigantiska boxar istället, cirka 7x3. Då skulle dem kunna galoppera runt och bajsa överallt haha! Jag är inte sugen på att skaffa en till häst för tillfället då jag har fullt upp med mina och några inackoderingar är inte heller speciellt relevant, så då kan vi riva utan att det gör något.
 
 
Stallet har också lösdrift med plats för... 7? hästar. Något sådant iaf! Vi har fyra stora hagar för tillfället men har mark till fler om så önskas :) Vår ridbana är ungefär 25x55 med gummiunderlag så den fryser aldrig och håller i alla slags väder, underbart! Den är belyst och har tillhörande hinderhus :D
 
 
En liten film där man ser en del av vår lilla bana. Älskar fan den haha! 
 
 Så det finns sammanlagt 16 boxar, lösdrift, byggnad till skrittmaskin och belyst ridbana + mycket mark till hagar. Jag älskar verkligen att bo här och ser fram emot sommaren! Måste vara helt underbart att ha eget stall när gräset är grönt, dagarna ljusa och vädret varmt. Vi håller på att renovera sadelkammaren så som vi vill ha den just nu och lovar att bjuda på före- samt efterbild, kommer bli skitkul för er att se! :D
Kim

Det är ju verkligen sååå fint! Ser fram emot bilder på sadelkammaren så småningom. :D

Svar: Tihi tack! Är så glad över att bo här :D Ja absolut, men det lär ta ett tag hehe...
Rebecka

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress