Rebecka

Supersovmorgon
Hej på er!
 
Shit, det känns som om jag har varit vaken i flera timmar men ändå är klockan bara halv ett. Haha! Igår var det full rulle för min del så hann inte blogga därför. Jag släppte ut hästarna imorse och gick in och somnade. Jag som tänkte vara hurtig och fixa allting på morgonen hehe... Men kanske imorgon istället, då är det ju nyår! Jag ska ut till Matilda med lite vänner och spendera onsdagen där. Ska få låna en riktigt blingig klänning av Frida med långa ärmar och öppen rygg, den är jääättefin! Det är dock väldigt tråkigt att Jacob är i USA och inte med mig. Förra året var vi inte heller tillsammans på nyår tyvärr, men kanske nästa år då!
 
Nu ska jag skriva lite på ett brev (vuxenpoäng va?!?!? Eller kanske gubbpoäng, haha...) och därefter ska jag rida. Venc och Jackson ska ridas ut, Rally ska gå på banan. Idag är det bara någon minusgrad så kan därför rida även när solen gått i moln, därför känner jag mig inte speciellt stressad över att gå ut :) Höres!
 
 
Bzzzzzzz

Alltså din pojkvän verkar helt underbar! Snäll, rolig, skön, bra i sängen och gudomlig penis! Är ganska säker på att han gillar ditt ass.. Vilken gudomlig skapelse!

Svar: Hahaha hmmmm undra vem detta är ifrån ;) Han är perfekt, den där jacob <3
Rebecka

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress