Rebecka

Hästinredning
Jag älskar att inreda personligt, där det mesta har en tanke bakom sig. Det ska inte endast vara "fint" för då anser inte jag att det känns hemtrevligt. När man går in i ett hem vill man omfamnas av personens karaktär, som genomsyras i hur det är inrett. Deep va? Men det stämmer! 
 
Eftersom mitt intresse är hästar (no shit?!) så gillar jag att ta med det vidare till huset. Zara Home har en hel drös med hästprylar till hemmet så jag plockade ut några favoriter:
 
 
Det fanns många lakan etc. för några hundralappar med bett, grimmor och hästskallar - men det som är på bilden kostar 99:- (!!!!) och är från Ellos. Jag gillar svart och vitt med lite bling så därmed har jag utgått från det och uteslutit alla skikande färger. Det är finast så :) Zara Home, H&M Home och i stort sett alla möbelaffärer har mycket hästinredning för bra priser så det är bara att leta runt. Så roligt att våra fybenta vänner är en trend! 
När man tröttnar på sin livsstil i hästvärlden
Låt oss prata om att tröttna på det man älskar - ridsport och hästar!

Vissa människor, speciellt hästpersoner, vågar inte erkänna att man tröttnar på hästar ibland. Tillfällen då mockningen, det oändliga höpackandet och till och med ridningen bara känns riktigt träligt. Jag tycker att det är ingen biggie att tappa suget, man får helt enkelt lära sig anpassa sig tills det blir rolig igen! Till exempel som nu är mina vardagliga rutiner väldigt rubbade. Förut så somnade jag alltid innan elva och steg upp med glädje vid sex för att rida tre hästar, men nu orkar jag inte det! Därmed rider jag gärna hästarna och pysslar i stallet sent på kvällen, då behöver man inte heller känna sig stressad över att det kommer bli mörkt eftersom solen har gått ner för länge sedan. Men jag misstänker starkt att jag kommer återigen uppskatta mina tidiga morgonar igen så fort skolan drar igång! Jag har tröttnat att vara hurtig 24/7 så har helt enkelt omstrukturerat mitt hästliv på ett sätt som passar mig för tillfället väldigt bra. 
 
I höstas har jag hållt igång riktigt bra! Då gick jag upp tidigt varje sovmorgon och älskade att sitta upp på hästryggen innan solen hade gått upp. Mina pållar lär sig verkligen att anpassa sig till träning oavsett tid på dygnet ;) Har suttit på ryggen vid 7 på morgonen, men även 11 på kvällen... Dem är lika glada för det!
 
Ridning och hästar är verkligen världens bästa livsstil, det är så mycket valmöjligheter och varation. Jag älskar att ställa hästarna i gången och borsta deras långa, men oftast väldigt skitigasvansar eller klippa lite hovskägg och göra lite flätor här och var! Alla mina hästar uppskattar att bli ompysslade (eller de har väl vant sig vid det här laget haha) så dem står och sover i gången när lilla Rebecka springer runt med borstar och glansspray. Jag tror att man får försöka hitta guldstunderna i stallet när det tar emot att dra på sig ridbrallorna, för det är väldigt vanligt och NATURLIGT att lessna på ridningen och hästarna ibland. Jag gör det till och från, men genom att acceptera att jag har tröttnat så brukar min motivation naturligt uppstå igen efter en tid :) Man tjänar ingenting på att tvinga på sig svåra mål eller försöka förbi se att sitt intresse - för stunden - har dalat. Det kommer tillbaka, I promise you. 
 
Supersovmorgon
Hej på er!
 
Shit, det känns som om jag har varit vaken i flera timmar men ändå är klockan bara halv ett. Haha! Igår var det full rulle för min del så hann inte blogga därför. Jag släppte ut hästarna imorse och gick in och somnade. Jag som tänkte vara hurtig och fixa allting på morgonen hehe... Men kanske imorgon istället, då är det ju nyår! Jag ska ut till Matilda med lite vänner och spendera onsdagen där. Ska få låna en riktigt blingig klänning av Frida med långa ärmar och öppen rygg, den är jääättefin! Det är dock väldigt tråkigt att Jacob är i USA och inte med mig. Förra året var vi inte heller tillsammans på nyår tyvärr, men kanske nästa år då!
 
Nu ska jag skriva lite på ett brev (vuxenpoäng va?!?!? Eller kanske gubbpoäng, haha...) och därefter ska jag rida. Venc och Jackson ska ridas ut, Rally ska gå på banan. Idag är det bara någon minusgrad så kan därför rida även när solen gått i moln, därför känner jag mig inte speciellt stressad över att gå ut :) Höres!