Rebecka

DETTA ÄR JAG VÄRD
Efter fyra timmars sömn, en seg och jävligt tidig morgon så sitter ja tjurig på biblioteket och njuter av en fet Frappe. DET ÄR JAG VÄRD! Idag är det Valborg och då vill jag inte vara sur, så bara att göra det bästa av livet så kommer allt bli perfekt! 
 
Pojkvän agerar fotograf
Min kära pojkvän har börjat förstå att mitt liv går ut på hästar, mockande och fotande så därmed ställde han upp som fotograf häromdagen! Ni får se en liten del av alla bilder nu, tyckte faktiskt dom blev helt klart godkända med tanke på att min babe aldrig hållt i något annat än någon skruttig iPhone-kamera! 


Den här är så fiiin ♥


 
Haha min jäkla skitpålle, tur för honom att han är söt!!
 
 
 
 
If you can dream it you can do it
GOD MORGON
 
Imorse traskade jag upp vid fem i vanlig ordning för att ge hästarna krubb, planerade sedan för att dö några timmar i sängen innan det var dags för skola. Men istället satte jag på en kopp kaffe, slog upp läxboken för att repetera epokinformation inför dagens svenska prov. Vid sju begav jag mig ut och sprang några kilometer med hundarna och nu sitter jag i skolan, taggad på livet. SNACKA om att vända en seg och trött morgon till något bra, får man vara lite stolt över sig själv? Jag är trött på att ha så mycket mål utan att uppfylla dem så nu jäklar ska jag kämpa hårt utan att dö av utmattning på vägen. Min plan är inte att bli bäst eller bevisa något utan mitt mål är att göra allt som jag vill och framför allt kan. Du har bara ett liv och om du gör det rätt så räcker ett liv till. 
 
 
If you can dream it you can do it, klyschigt men trovärdigt.