Rebecka

Börjat träna lite program med bebisen
När jag satt upp på Jackson idag och började trava runt på min stora gosse så slog tanken mig: Vad tusan ger det något att bara trava runt i en jäkla cirkel fram och tillbaka? 
 
DÄRFÖR så provade jag att rida igenom LB:1 med honom. Han var förvånandsvärt duktig i travprogrammet. Kunde vända upp, göra halt (universums sneaste halt men ändå!!), länga lite i traven på diagonalen osv. I galoppen däremot exploderade han och jag kunde inte hålla mig för skratt. Han sköt iväg när jag gav galoppskänkeln och bockade runt banan samtidigt som han gjorde hingst- aka. grisläten ifrån sig. Haha asså underbar! Tillslut kunde han nästan galoppera en fin 15 meters volt. Jag tror det kanske blir en liten dressyrhäst det där med om jag har tur :) 
 
 
 
trodde jag skulle dö
Denna dag började rätt mysigt men efter det har den bara varit så brutalt jobbig. Jag var så nära på att bryta ihop i skolan, lägga mig ner på golvet och bara låta tårarna flöda. Speciellt under privat juridiken. Då var jag kall, hade ont och var ändå tvungen att sitta i en trång, grå fysiksal (?!?!?!) och lyssna på min tråkiga men ack så trevliga juridiklärare. Detta var helt otroligt att jag faktiskt överlevde. 
 
Men nu har jag varit hemma i någon timme, bara legat i min säng och ätit på en polkagris. Försök inte ens påpeka att jag borde ha skrivit på min essä eller sprungit en mil, idag var det en "äta-socker"-dag. I REGRET NOTHING 
 
Jag känner mig såhär badass för att äta socker PÅ EN VARDAG, #yolo
 
Well hello you måndag
God morgon på er, igen! 
 
Jag har det så himla mysigt just nu. Ligger nerkrypt i min säng, nyduschad efter en PW med hundarna och har käkat en väldigt god frulle. Måndagar är min enda sovmorgon vilket är så otroligt skönt! Måndagsångesten försvinner helt med några timmar extra sömn. LOVE IT
 
Idag står en rätt ordinär skoldag på schemat, därefter lite stallande där förhoppningsvis Jackson ska bli riden! Han fick en sko nu imorse så jag tror att han inte haltar längre och att svullnaden har lagt sig. Har verkligen saknat att rida honom!