Rebecka

Det blir förjäkla mycket andas här
Det går inte bra för mig här uppe i skogen. Igår tappade jag mobilen så den sprack rejält och idag pajjade minneskortet till kameran - IGEN. Alltså jag blir så himla förbannad på grejer som ska fungera inte gör det, vad man än gör. SKITTEKNIK.
 
*andas*... Annars är det rätt bra! Jag vill dock börja inreda sadelkammaren, slänga ut allt skit ur täckesrummet (eller vad tusan det ska bli för rum) och rengöra spolspiltan så den blir brukbar. Men det står några hästar i lösdriften här som har sina grejer där och då vill jag inte råka slänga ut fel saker som tillhör dom. Jag stör mig även på detta, att jag inte kan inreda varken hus eller stall som jag vill än. Snacka om att det kommer bli en tålamodsträning att bo här! Det kommer säkert ta ett halvår innan vi har fått upp allt och kan börja renovera etc. *andas rebecka, du kommer överleva*  Ajuste btw, Jackson har skadat ögat. Vi "hoppas" det är en liten rispa på hornhinnan så mamma har hämtat medicin och smärtstillande till min prins ♥ Som dock har ätit upp sina nya benskydd i hagen imorse... *ANDAS*
 
 
FLYTTAT
Igår flyttade vi upp hästar, hundar, marsvin och några madrasser till gården - nu har vi officiellt flyttat!! Det ska bli sååå roligt fast det kommer nog ta ett bra tag innan jag vänjer mig vid allt, det är helt annorlunda än vad vi är vana med. Nu ska jag sova ett litet tag, sov runt 4 timmar inatt, och efter det ska jag kika på mina hästar :) Hörs!
 
 
Sadelprovning
Skrev detta inlägg igår men glömde publicera hehe, men här får ni ändå! 
 
Ni ska veta att det är en konst för sig att prova sadlar i spöregn på en sur och hungrig fyraåring som ska försöka hålla sig med alla benen på en hal och dyngsur ridbana, haha! Men det gick iaf :) Jackson ska få en ny hoppsadel och Rallys kunde man - hör och häpna!!! - bara stoppa om för cirka 1000 kronor. WOHO! Ingen ny sadel för Rallyman då :)
 
Jackson ska få antingen en Lippo eller Pessoa med mycket bogfrihet så han verkligen kan röra sig utan problem! Måste bara fundera på vilken jag ska välja, det är två helt olika prisklasser.