Rebecka

tömt skallen lite
Suttit oavbrutet i fem timmar med min idiotiska rapport som fortfarande inte är färdig tills imorgon... Runt åtta blev jag utbjuden på PW, något som jag inte kunde tacka nej till! Det var väldigt skönt att komma ut och röra på sig lite samt tömma skallen lite. 
 
Imorgon ska jag vara i skolan tiiidigt för att bli klar med min rapport, vilken underbar känsla när skiten är inlämnad... Annars imorgon ska jag rida pållarna. Tänker banne mig rida båda två, så himla ROLIGT! :') På lördag ska Jackson på P&J, hoppa 90cm wiiih. Ska bli döspännande! 
 
Nu ska jag kika igenom min rapport igen och sen sova, så himla skönt. Hejdåååå
PANIK x200
Ni får ett snabbt inlägg från moi då jag har ton med plugg tills imorgon som MÅSTE bli färdigt på A-nivå då... (Jag är inte färdig). Haha PANIK!!!!!
 
Annars mår jag bra! Har käkat pizza-rester från igår hihi och är nu laddad inför 10? 12? timmars oavbrutet plugg. Ja nästan då, måste åka ner vid nio och släppa in hästarna också. Idag tänker jag fan skämma bort mig med massa onyttiga saker som choklad och redbull BARA för att jag ska överleva detta. Haha åh!! Vilken frihet jag kommer känna imorgon eftermiddag när allt är färdigt och inlämnat. <3 
 
Detta var jag idag. Lite halvtsne och panikslagen, dessutom hade jag randiga brallor. Dom är fräna. 
POWERNAPZ
Hej mina små bloggisar :)
 
Igår somnade jag rätt omgående på kvällen, var lite smått trött... Kunde ta sovmorgon till sju då jag började halv nio, något som jag uppskattade väldigt mycket! Hihi. 
 
Jag har iaf kommit hem ifrån skolan och ätit mellanmål nerkrupen i min säng. As usual, seriöst livet blir ljusare när jag är i min säng <3 Världens bästa. Ska sätta igång med plugget rätt omgående, men tänker ta en liiiiten kort powernap bara hihi. Så himla döskönt.
 
Ikväll ska Rally ridas. Jag ska nog ut och lulla lite i skogen med honom! Kan träna på sistsen samtidigt som han får galoppera av sig. Låter bra! SEN är det pizza-time, best of the day. 
 
 
hejdå :)