Rebecka

HELT SLUT
GOD KVÄLLER!
 
Jag är helt slut. Igår var jobbade jag 9-16, gick på festival direkt efter och somnade klockan fyra för att sedan stiga upp för att försöka hitta ett ställe med dusch (sov nämligen i husvagn) och jobba ett 7 timmars långt kvällspass. FEELING GOOD :D 
 
Mina hästar däremot har fått vila. Jag provade faktiskt rida Jackson i fredags, vilket gick super! Han kändes fräsch och fin, sadeln ligger preciiis utanför sårets radie. Phew :) Imorgon är jag ledig så då är det hästar och SOVANDE på schemat, så himla välbehövligt. GOD NATT <3 
 
 
MORGONTRÄNING
God morgon :)
 
Jag var uppe innan sex för att träna innan jobbet! Sprang ungefär 4-5 km, lite kämpigt men känner mig som en riktig fighter nu. Nu har jag legat i sängen i någon timme och kollat på "What happens in Vegas", riktigt rolig film faktiskt och Ashton Kutcher är så snygg... Bra start på dagen!
 
Helt otroligt hur rena mina skor fortfarande är trots att dom har blivit använda i lera, regn och skog. Så himla sköna!!
 

Nu ska jag åka till jobbet! Tänker ta med mig bullar till Linnea som vi kan käka efter vi har slutat :D Så himla mysigt! Ikväll ska jag prova rida Jackson, får se hur det går... Wish me luck! 
 
TIRED x100
Ååh.. Denna otroliga trötthet som finns inom mig.. Den går inte ens att beskriva med ord. Jag övningskörde och trodde jag skulle somna framför ratten, kämpade med att hålla ögonen öppna! Nu ska jag ner till hästarna, inte ett dugg sugen haha, men det kommer nog bli mysigt. Ska käka på en godis så piggnar jag kanske till? HIHI :) Vi har nämligen småkarameller som ligger framme, döööjobbigt. Fast idag är det OK att käka ett par stycken, tycker jag. 
kanske en cola till det? OMNOMNOMN