Rebecka

NAKNA AXLAR ÄR UTMANANDE
SJUKA. SAMHÄLLE.
 
Jag ska berätta lite angående mitt inlägg på Facebook (som blev överraskande mycket uppskattat). Igår kväll bytte jag, precis som vilken annan tjej som helst, profilbild till DENNA ↓↓
 
Med texten: 
Ni du jag vi whatever vem bryr sig egentligen
 

När jag nästa morgon vaknar upp så har jag fått privata meddelanden till mig som lyder "Vad fan becka?!" "PORR" "Vad är det för jävla bild?!". BARA för att jag står med nakna axlar. Som pricken över i:et fick jag en kommentar där "din bild inte är att rekomendera då det faktiskt ser ut som om du är naken". OM jag hade varit en kille, en mänsklig varelse med en jävla grej hängandes mellan benen, så hade kvinnor som flickor bugat och bockat, hedrat och fantiserat om denna unge man. Rebecka Fredriksson, 17 år lägger upp en bild där hon höjer på ena ögonbrynet med nakna axlar blir en skandal. WHAT?! 
 
Klipp bort min randiga tubtopp och jag flashar mer av mitt bröst än på skandalbilden från fejjan. Fast denna var det ingen som reagerade på, hmmmmm
 
Jag stöttar INTE sånt här skit. Kvinnor och män är samma, om HAN får så ska satan i gatan JAG FÅ. Spelar ingen roll om man har bröst eller inte, båda könen ska kunna ha friheten att göra precis lika mycket med samma rättigheter. Sen menar jag inte att män och kvinnor har samma fysiska möjligheter då vi alla är begränsade, men det är vetenskapligt bevisat och inte något ett par surkärringar från ett land med udda aspekter på könens rättigheter hittat på. Låt mig vara blond och naken om jag vill!
 
 
 
 
amanda

GICK GENAST IN PÅ FACEBOOK OCH GILLADE
vad fan gör ett par bara axlar egentligen, och som du säger, varför är det så att killar kommer så lätt undan när de lägger ut bilder på pretty much EVERYTHING? lagom hyckleri... ugh :@


Svar: BRA GUMMAN!Men verkligen så, herregud.
Rebecka

Anonym

Har man en öppen blogg får man vara beredd på kommentarer. Frågan som uppstår är förmodligen...vad är det du vill förmedla/visa? Helt oskyldigt antagligen, men unga tjejer kan i bland gå över gränsen i sin ambition att vara "det där lilla extra". Därav kommentarerna.Samtidigt är det så, att det är din blogg! Skriv och visa vad du vill, dina läsare tycker vad dom vill. Enkelt faktiskt!

Svar: Ja men detta hände på Facebook, av mina egna vänner som tryckte ner mig. Ifall jag skulle få liknande kommentarer på bloggen så hade jag nog inte reagerat speciellt mycket, men av mina nära och kära... LÄGG AV! Det accepterar jag inte. Omtanke är fint men man behöver inte använda ord som "äcklig" och "porrigt" osv, vilket jag tar illa upp av. Jag förstår verkligen hur du tänker! Man ska inte behöva visa "det där lilla extra" genom sin kropp, minst sagt på blogg/facebook. Men det är upp till var och en! :)
Rebecka

Anonym

Ok, det är en helt annan femma!Kränkande kommentarer är aldrig ok!Fortsätt med det du gör så länge du kan stå för det. Lycka till!

Svar: Tack! :D
Rebecka

Julia

Well written!

Svar: Tack så mycket! Jag blir så himla arg på sånt där skit, så ska det inte få vara!
Rebecka

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress