Rebecka

NAKNA AXLAR ÄR UTMANANDE
SJUKA. SAMHÄLLE.
 
Jag ska berätta lite angående mitt inlägg på Facebook (som blev överraskande mycket uppskattat). Igår kväll bytte jag, precis som vilken annan tjej som helst, profilbild till DENNA ↓↓
 
Med texten: 
Ni du jag vi whatever vem bryr sig egentligen
 

När jag nästa morgon vaknar upp så har jag fått privata meddelanden till mig som lyder "Vad fan becka?!" "PORR" "Vad är det för jävla bild?!". BARA för att jag står med nakna axlar. Som pricken över i:et fick jag en kommentar där "din bild inte är att rekomendera då det faktiskt ser ut som om du är naken". OM jag hade varit en kille, en mänsklig varelse med en jävla grej hängandes mellan benen, så hade kvinnor som flickor bugat och bockat, hedrat och fantiserat om denna unge man. Rebecka Fredriksson, 17 år lägger upp en bild där hon höjer på ena ögonbrynet med nakna axlar blir en skandal. WHAT?! 
 
Klipp bort min randiga tubtopp och jag flashar mer av mitt bröst än på skandalbilden från fejjan. Fast denna var det ingen som reagerade på, hmmmmm
 
Jag stöttar INTE sånt här skit. Kvinnor och män är samma, om HAN får så ska satan i gatan JAG FÅ. Spelar ingen roll om man har bröst eller inte, båda könen ska kunna ha friheten att göra precis lika mycket med samma rättigheter. Sen menar jag inte att män och kvinnor har samma fysiska möjligheter då vi alla är begränsade, men det är vetenskapligt bevisat och inte något ett par surkärringar från ett land med udda aspekter på könens rättigheter hittat på. Låt mig vara blond och naken om jag vill!
 
 
 
 
Stan time
Hej!
 
Jag hade tänkt att gå upp tidigare än tio idag för att bege mig ut och springa, men dock kände jag att det var fel dag att misshandla mig själv fysiskt på. Ikväll ska jag iaf rida mina två lovies ♥ Men först ska jag in till stan för att fixa lite grejjer! Därför ska jag fixa mig nu, hörs later!
 
 
 
Två pics från igår. Jag älskar min hästvägg <3 Den är så HIMLA becka, stilren men mycket. Åh