Rebecka

TORSDAG
God morgon på er!
 
Dagen började med en försovning hehe, men det gjorde absolut ingenting utan blev relativt utvilad istället och fick faktiskt en lugn morgon på köpet. Haha, hur ofta händer det vid försovning liksom?! 
 
Sitter ni i skolan och käkar lite frulle, ska snaaart komma igång med plugget. ;) Efter skolan ska jag rida Emelies häst Rappe samt mina egna! Superkul! Hoppas det går bra med Rappebappe, ska göra mitt bästa iaf haha. Senaste gången jag red honom så hade vi lite skilda åsikter om vad som skulle göras, hehe... Men kul ska det bli!
 
Har ni skådat någon posera så snyggt med en te-mugg? Hihi 
 
Över förväntan!
Oj så mycket roliga kommentarer det trillade in under tiden jag var borta, hihi! ♥
 
Rally och jag tränade enbart lydnad idag, struntade i stort sett i hur han gick förövrigt. För alltså, utan lydnad = ingen häst? Men lite så! Han utförde sitt lilla arbete innehållande halter, öppnor och lite skänkelvikningar över förväntan. Så roligt! :D 
 
Han fick förövrigt inviga sitt vinsttäcke som vi vann för... ett och ett halvt år sedan? Haha! Det har legat o skräpat i garaget for way to long. Rally är faktiskt väldigt snygg i grönt, och det var behagligt material och form på det. HISS! 
 
Vi kom då tvåa i LB:1 på 67,?% ♥
 
Mamma longerade Jackson. Det var svårt att rida min spralleralle samtidigt att försöka se konturerna på en svart häst i mörker, men vad jag kunde tyda (och avgöra utifrån mammas kommentarer efteråt) gick det prima ballerina! Ibland kunde jag allt se han lyfta på ryggen och få fram dom där läckra travstegen, mumsi. ♥ Minst en gång i veckan ska han bli longerad har vi nu sagt, KUL!! 
 
Jäklar så stor han ser ut på denna bild... Haha! Men fin som satan ♥