Rebecka

Tävlingsplanering!
Såå skönt att inte ha gjort något speciellt på en måndag! Jag och alla hundar somnade i en stor hög på altanen när solen var framme + har jag planerat in maj-månad för hästarna:
 
Rally och jag kom med till dressyren den 19e, så då blir det en LA:1 :) Därefter den 26e är det i Örebro LB:1/LA:1.   I juni ska vi debutera LA:P1 på en träningstävling hihi, det ska bli urkul! Finns annars inte speciellt mycket för ponnyn att se fram emot förutom en drös med träning. Förhoppningsvis kan vi komma ut på LA:1/LA:P1 regionalt i/efter juni månad då utbudet av tävlingar kommer bli större. 
 
 
 
 
Rally 2011 ♥ Trea i LB:1 och vinst i vår debut i LB:3 på lång bana, bestii.
 
Jackson däremot ska få en en lugn vecka nu. Hans ben är tydligen svullet (jag är inte förvånad) och sen haltar han. Men det blir nog bra :) Nästa helg ska vi ut och hoppa en P&J i Norrköping, 80 cm. Veckan efter det finns det också en P&J, sen den 25e tänkte vi prova att tävlingsdebutera 80cm tillsammans! Det är en tävling på gräs, men tror inte han kommer bry sig så mycket om det. I början av juni kommer vi förhoppningsvis upp i 90 så vi kan tävla LD, och därefter LC! :) 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress