Rebecka

Veterinär på besök
Tjenare! :)
 
Min dag började inte på topp... Halv sex ringde dom från stallet och sa att Jackon inte ville lämna boxen pga av benet, så veterinären fick komma lite senare. Han fick lugnande då han var jätteförbannad när hon skulle undersöka hans lilla skada haha, men det såg rätt bra ut! Dock är det supersvullet och han hade feber, men han får antibiotika och metacam nu ett par dagar + en antiflamatorisk salva till benet. Det blir nog bra!
 
 
Just nu sitter jag hemma med världens huvudvärk. Ska städa lite och duscha inför kvällen, då ska jag till stan för lite firande. Hoppas jag mår bättre då för nu mår jag sumpdåligt! Ha en bra valborg ni :)
 
Galet bra ridpass!
Jag tragglade öppnor/slutor med Rally idag ORDENTLIGT så vi lär oss det. Skrittade cirka 20/30 minuter innan jag travade för att vi ska lära oss det och förstår. Jag har fortfarande svårt med att förstå exakt hur hästen ska gå, så ska kolla upp det. Galopperade inget idag heller då jag inte ville rida för hårt, sen kände jag att det inte behövdes. Han trampade på så jäääkla bra i traven! Själv red jag stabilt och ordentligt, snacka om att jag var sprudlande glad efter detta fina ridpass :D Även fast ingen häst skulle ridas haha, ändrade planer...
 
 
 
Tävlingsplanering!
Såå skönt att inte ha gjort något speciellt på en måndag! Jag och alla hundar somnade i en stor hög på altanen när solen var framme + har jag planerat in maj-månad för hästarna:
 
Rally och jag kom med till dressyren den 19e, så då blir det en LA:1 :) Därefter den 26e är det i Örebro LB:1/LA:1.   I juni ska vi debutera LA:P1 på en träningstävling hihi, det ska bli urkul! Finns annars inte speciellt mycket för ponnyn att se fram emot förutom en drös med träning. Förhoppningsvis kan vi komma ut på LA:1/LA:P1 regionalt i/efter juni månad då utbudet av tävlingar kommer bli större. 
 
 
 
 
Rally 2011 ♥ Trea i LB:1 och vinst i vår debut i LB:3 på lång bana, bestii.
 
Jackson däremot ska få en en lugn vecka nu. Hans ben är tydligen svullet (jag är inte förvånad) och sen haltar han. Men det blir nog bra :) Nästa helg ska vi ut och hoppa en P&J i Norrköping, 80 cm. Veckan efter det finns det också en P&J, sen den 25e tänkte vi prova att tävlingsdebutera 80cm tillsammans! Det är en tävling på gräs, men tror inte han kommer bry sig så mycket om det. I början av juni kommer vi förhoppningsvis upp i 90 så vi kan tävla LD, och därefter LC! :)