Rebecka

Sjuk tjej skall baka
Usch vad dåligt jag mår. Är höstsjuk så in i norden! Förkyld, lite halsont, hostig... Samt har jag fått inflammationer i ena armen samt knäna, yay. Men det går ingen nöd på mig. Får se till att rida med lite extra långa stigläder i veckan, då jag annars rider i skapligt korta och då kan mina knän säga ifrån. Samt käka lite piller så kommer det bli super!
 
 
Igår såg Frida och jag på The Experiment. Den har jag sett på engelska och på tyska innan, men filmen är sjukt bra! Perfekt "skräckis", när man inte vill bli rädd utan bara lite skraj. Samt är det en sann historia, vilket gör den EXTRA bra! 
 
Jag fick ett par trosor från Victoria Secret, ett guldhalsband som det står Aries (mitt stjärntecken) samt ett skitfint mobilskal av Fridis! HIHI så grym tjeja jag har :D Ni ska få se bild på allt sen, apfina saker!
 
Nu tänkte jag baka faktiskt! Cornflakes kakor, avancerat jag vet. Sen tänkte jag dyka ner i religonsboken innan Jackson ska åka till veterinären. Han får nämligen sina sista sprutor idag! Jätteskönt att man kan åka in med hästen så får dom sprutorna i transporten, istället för att ta ut en veterinär och betala 4000... Fy vad onödigt! Ikväll blir det kanske fest, får se hur läget ser ut. Hihi, hörs senare!
 
Visst ser dom nyttiga ut? ;D Receptet finns HÄR!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress