Rebecka

Men skärp till er, skitgymnasie
Åh, ibland blir jag trött på otekniska okunniga människor.
 
Jag har mejlat SAMT lämnat in min språksociologi i fredags innan lovet. Min svenska lärare mejlar mig till min stora förvåning och säger att jag inte har bifogat filen, vilket jag gjorde. Men jag bifogar om filen och skickar den. Då får jag som svar att jag inte har lämnat in det skriftligt. DET HAR JAG VISST. Orkar inte med sånt här slarv. Jag vet att jag har lämnat in min språksociologi, både skriftligt och genom mejl. 
 
Jag skulle inte bli såhär upprörd ifall det hade varit en annan lärare, men jag uppskattar inte riktigt just denna person och därför blir jag sur. Hoppas inte detta påverkar mitt betyg, då jag vet att jag har gjort rätt och lämnat in allt i tid. I så fall är det krig, bitch. 
 
ÄR LITE ARG BARA HEHEHE. 
Sjuk tjej skall baka
Usch vad dåligt jag mår. Är höstsjuk så in i norden! Förkyld, lite halsont, hostig... Samt har jag fått inflammationer i ena armen samt knäna, yay. Men det går ingen nöd på mig. Får se till att rida med lite extra långa stigläder i veckan, då jag annars rider i skapligt korta och då kan mina knän säga ifrån. Samt käka lite piller så kommer det bli super!
 
 
Igår såg Frida och jag på The Experiment. Den har jag sett på engelska och på tyska innan, men filmen är sjukt bra! Perfekt "skräckis", när man inte vill bli rädd utan bara lite skraj. Samt är det en sann historia, vilket gör den EXTRA bra! 
 
Jag fick ett par trosor från Victoria Secret, ett guldhalsband som det står Aries (mitt stjärntecken) samt ett skitfint mobilskal av Fridis! HIHI så grym tjeja jag har :D Ni ska få se bild på allt sen, apfina saker!
 
Nu tänkte jag baka faktiskt! Cornflakes kakor, avancerat jag vet. Sen tänkte jag dyka ner i religonsboken innan Jackson ska åka till veterinären. Han får nämligen sina sista sprutor idag! Jätteskönt att man kan åka in med hästen så får dom sprutorna i transporten, istället för att ta ut en veterinär och betala 4000... Fy vad onödigt! Ikväll blir det kanske fest, får se hur läget ser ut. Hihi, hörs senare!
 
Visst ser dom nyttiga ut? ;D Receptet finns HÄR!
Löshoppning
Här är filmerna på när Jackson löshoppas från i söndags! 
 
 
 
 
Haha ser ni att han hoppar precis vid väggen i början? Det är för att den första bommen som låg på marken var halv, och sträckte sig inte ända ut till väggen. Då var han så lurig att han listade ut att man kunde galoppera förbi den genom att hålla till höger. Haha knäppa häst!