Rebecka

Wishlist!
MY WISHLIST 
 
1. HINDER
 
2. "Från blogg till business" av Tyra Sjöstedt
 
3.  Morgonrock 
 
4. Svart skinnjacka från Style By Tyra! 
 
5. Dr Denim brallor (ljusa, S, mellanhöga). 
 
6. Nytt datorbatteri! 
 
 
 
 
 
Denna men i svart, supersnygg!!
 
 
Pållarnas wishlist...
 
1. Micklem Multibride 
 
2. Fina matchande ländtäcken! 
 
3. Schabrak till Jackie!
 
4. Nya benskydd till Rully
 
Åh det verkar så sjuuukt bra! Kan skriva ett separat inlägg om det senare, så kommer ni förstå varför jag verkligen vill ha två sånna. :) Älskar designen förövrigt. Riktigt ballt som kommer passa gryyymt bra till mina pållar! 
 
 
Matchande täcken, grimmor, grimskaft, träns (hehe om det överstående blir köpt dårå) och skrittäcken! Det skulle vara assnyggt :D 
 
Han är verkligen supersöt i ljusblått hihi. Dock är det Rallys schabrak... Skönt att dem kan ha samma storlek! R har ju Full tack vare hans superrunda rygg haha. 
 
Diggar verkligen "bebisfärgen", är man en ponny så ska man faktiskt VISA det! ;)
Hans benskydd har han haft i snart fem år, och dem har hållit!! Tycker det är dags för ett par nya fräscha. Det förtjänar han. :)
Nov. 30, 2012
Ridit ut på Herr Bananöra och mamma på Rally. Första gången jag o treåringen galopperade på fält, gick super! Han tänkte bara busa liiite, haha... ;)

What I really want
Jag vill komma igång igen! I helgen åker vi till ridhuset med Rally, då jäklar ska han få smaka på lydnadsövningar. Sen tänker jag börja hoppa igen! Har blivit bekväm på sistone och inte hoppat på några månader!! Illa... Bara att komma igång igen!