Rebecka

Powernaps's'ss'
Halloj!

Phuw. Är såklart jättetrött, även om vi inte la oss jättesent igår. Tog en powernap på bussen dock, både till och från skolan hihi. ;)

Imorgon är det FREDAG! Så jäkla skönt! Ska först gå i skolan, förmodligen gym på morgonen, behöver bränna lite kalorier. Efter det är det rockshow, woop. Sen ska jag faktiskt iväg och provrida några hästar! Hihi, en brun rätt liten häst. Sen en lite större svart som har gått LA/LA tror jag. Roligt värre. :D Tror dock inte dom kommer passa mig, men mamma tyckte ändå vi skulle iväg och kolla på dom.

Skulle tävla på lördag, men det blir inte så. Strök oss, jävla SKIT. Men då får jag iaf sova ut ordentligt haha, himla härligt! Allt jag tjatar är ju sömn, men känner att ett sommarlov skulle inte sitta fel nu. Två veckor kvar bara, nedräkningen is on!

Annars vet jag inte vad som kommer hända i helgen. Ut och springa är något jag behöver göra, och städa mitt rum. Förjävligt ser det ut! Min knasiga kille kunde tydligen inte träffas, sååå något ghetto-Krokek blir det inte. Haha :$NU tänker jag börja på mitt paper till engelskan, som ska in IMORGON. Jag är alltid ute i sista sekund, men det verkar funka rätt bra ändå. Dock inget jag rekomenderar till er småttingar som läser binklebloggen, gör klart skiten för tidigt ist! :)
Sara

Varför ska du inte tävla för? Du skrev att du strukit dig?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress