Rebecka

Rally = HALT.
Tar en liten pluggpaus för att berätta om Rallys tillstånd, fick en fråga om det nämligen. 

Som ni kanske vet så var Rally skadad ett par månader förra året, därför det har blivit så mycket kalabalik med alla sadlar, muskler, träningar osv hit och dit. Han hade en kota (R2 om jag minns rätt) som inte satt som den skulle i ryggen/korset. Vi har en jättebra kiropraktor vid namn Andrew Goldfarb (rekomenderar honom starkt!) som hittade problemet när vi trodde att hoppet var ute med min lilla poni. 

Rally har mått prima sen i julas, men började halta häromdagen igen. Kände när jag tränade faktiskt att han inte riktigt kändes som han skulle. Jag märker när Rally inte är hundra så tydligt, för han blir verkligen begränsad. Och minst sagt var det inget jag tolkade fel, och min häst blev halt. Luriga är med dessa kotor är att hältan visar sig bara några steg när han har stått still, sen försvinner den. Men som tur upptäckte min moder det i tid, så det borde inte vara någon större fara. 

Andrew kom ut till oss under f.m. Först såg han inget, men upptäckte sen att det var något litet fel bland hans skitkotor. Så några knäck, sen blev han bra igen. Jäkla UNDERBART att det går o lösa sådär enkelt! Det kluriga nu är bara att den inte får hoppa tillbaka, som kotorna gärna gör... Men om allt går som det ska borde jag kunna börja rida lugnt på måndag. :) Fast fick höra att Rally har lekt rodeo i hagen idag, vilket han absolut inte får! Så vem vet, han kan vara dubbelt så halt imorgonbitti. 

Aja, då vet ni! Ingen vidare hårdträning för oss de närmaste veckorna iaf, sjukt tråkigt. Men bara han blir bra så är jag nöjd! Fast blir så orolig över sånt här, finns inget att göra åt liksom. Önska att det fanns något schema som jag kunde följa för att de inte skulle kunna hoppa fel (kotorna alltså). Men hittills har jag inte ha fått höra talas om något sånt... :(

Andrew och Rally!
Powernaps's'ss'
Halloj!

Phuw. Är såklart jättetrött, även om vi inte la oss jättesent igår. Tog en powernap på bussen dock, både till och från skolan hihi. ;)

Imorgon är det FREDAG! Så jäkla skönt! Ska först gå i skolan, förmodligen gym på morgonen, behöver bränna lite kalorier. Efter det är det rockshow, woop. Sen ska jag faktiskt iväg och provrida några hästar! Hihi, en brun rätt liten häst. Sen en lite större svart som har gått LA/LA tror jag. Roligt värre. :D Tror dock inte dom kommer passa mig, men mamma tyckte ändå vi skulle iväg och kolla på dom.

Skulle tävla på lördag, men det blir inte så. Strök oss, jävla SKIT. Men då får jag iaf sova ut ordentligt haha, himla härligt! Allt jag tjatar är ju sömn, men känner att ett sommarlov skulle inte sitta fel nu. Två veckor kvar bara, nedräkningen is on!

Annars vet jag inte vad som kommer hända i helgen. Ut och springa är något jag behöver göra, och städa mitt rum. Förjävligt ser det ut! Min knasiga kille kunde tydligen inte träffas, sååå något ghetto-Krokek blir det inte. Haha :$NU tänker jag börja på mitt paper till engelskan, som ska in IMORGON. Jag är alltid ute i sista sekund, men det verkar funka rätt bra ändå. Dock inget jag rekomenderar till er småttingar som läser binklebloggen, gör klart skiten för tidigt ist! :)
Mitt ute i skogen...
Halloj!

Spontant sitter jag i Elviras rum (som är beläget i Simonstorp, skogeN!) med Matilda och Amanda. Ska sova här inatt, myyys. Vi tränar nu på musiken, egentligen har jag inte "tid" att vara här, men skitsamma haha. YOLO ;) 

Gjorde mitt jäkla matteprov idag, satt ändå till kvart över fyra. Jag kommer förmodligen inte få MVG eftersom jag svarade fel på några frågor, tror jag iaf. Haha, men det var värt ett försök. :D 

Kommer förmodligen inte uppdatera här mer nu idag, men glöm inte att följa mig på INSTAGRAM! rebeckabinkle heter jag, mycket charmigt! Uppdaterar mycket och roligt, hihi. Nu ska jag fortsätta jakten på hur man tar ett BESS på gitarr, som nu agerar bas. Haha jaaa, wish me luck. 


Hihi, gammal häärlig bild på moi o elvis.

Ha en bra onsdag!