Rebecka

Blir Örebro imorgon!
Skulle inte följa med Matilda imorgon, men gör det ändå! Ska gå upp ruskigt tidigt, för att hinna rida Rally innan. Ska även ta med lite plugg, engelska bok samt matte. Kommer ju ta några timmar upp, så kan ju lika gärna göra lite nytta. :) 

Därför måste jag sova nu, och har inte en aning om hur uppdateringen kommer bli heller, men någon skabbig mobilblogg lär det bli åtminstone! :) Nighty!


Fina bilder på Matilda och Vencedor, när de debuterade 130 förra året!
Tävlingsplanering
Har anmält mig och Rally till några tävlingar nu. Blir

Tollstad RK 14/4, LC/LB. Någon Avantia cup, ska bli intressant! Har aldrig varit med i någon cup, och har inga höga krav eftersom det blir första tävlingen på lääänge. Aldrig varit på Tollstad och tävlat, men låter bra eftersom de har en "cup" där osv. :) 

Söderköping RK 22/4, LC/LB. Dom brukar inte bygga så högt heller, vilket alltid är trevligt! :) Sen ligger det bara 30 minuter härifrån haha, love. Det är utomhus också, deras bana är stor och fin. :) 

28/4 Vingåker RF, LC/LB. Brukar alltid gå så dåligt där haha, men det skiter jag i! Då betyder det ju att det bara kan gå bättre?... Dock kommer dom ha från LD - MSVB under EN DAG. Var där förra året, var sjukt hektiskt! Får se till att vara där tidigt. 

5/5 Åby RK LC/LB. Kommer inte ihåg om jag anmälde mig eller inte haha, men kan annars göra det en annan vacker dag. Har aldrig tävlat där, ska blir riiiktigt kul! De har ju fina hinder, som Rally kommer tycka är mycket läskiga. Han är ju så dumt skygg för allt! :( 

Bara anmält mig till LC/LB i hoppningen, skiter i dom där jävla LD... Dock vägrade han ut sig i LC i Februari. Men det var MITT fel, så det skyller jag bara på mig. Ska i alla fall börja hoppa flera gånger hemma som sagt, så vi lär oss. Kanske två gånger per vecka, några serier typ. Asbra! 

Har inte anmält till några dressyr än, det var någon rolig LB:0 som jag jättegärna vill rida! Det blir i alla fall bara LB och LA. Är supertaggad inför årets tävlingar, ska skärpa till mig och hålla mina dumma nerver i styr!