Rebecka

What I got to do.
Har fan rätt mycket att fixa i helgen, förövigt tävlingar. Måste bestämma provridningar med mor, som också ska ringa till en "försäljare" och se om vi kan få en alternativ lösning med en häst som jag gillar väldigt mycket. Man kan ju alltid försöka! Hon tyckte iaf att jag klarade av honom väldigt bra, så vi får hoppas på det bästa! :) 
 
Sen ska det vara fest nästa vecka, som jag skulle hjälpa till med osv. Öh, haha kommer aldrig gå bra. Brukar inte gå vägen när jag är med och bestämmer fester... Aja, haha. Behöver kanske bara bjuda folk, så det är ju chill! :) 
 
Har även en hel drös med folk jag måste träffa. Förhoppningsvis kan jag lösa det "problemet" i och med festen, ifall jag kan dra med dom dit osv. Kan ju hoppas! 
 
Sen måste jag gymma. Har inte gymmat på hela veckan... :( ajajaj rebecka. Det är bara det att de blir så klurigt när jag jobbar,  med tanke på skjuts osv. Hur fasen ska jag komma hem liksom? Men förhoppningsvis så kan fader min hämta mig någon dag, det skulle vara jätteparty. 
 
En annan sak jag måste göra är att träffa min Frida, och ha världens längsta samtal med ungen. Vi har försökt ringa varandra hela veckan, men det har ändå inte pratat. Så nästa vecka ska jag banne mig se till att träffa henne och prata ut om så mycket skit jag bara kan, och så ska vi lösa alla våra problem som vi har. (Inte med varandra då). Privata som allmänna, hoppas det kan vara så enkelt åtminstone... ;) 
 
Finis frida <3 
FridadenFinaFrun

Var du tvungen att ta en bild när jag ser helt efterbliven ut? :((

Svar: HAHA DU ÄR JU HELT BEDÅRANDE PÅ DEN BILDEN JU! :'D
Rebecka

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress