Rebecka

Finfin dag! :D
Hello! 
 
Idag gick det ju himla bra! :D I LCn fick vi två stopp, men det första var för att jag glömde att sänka handen och slappna av. Sen det andra var ett tittigt hinder, ett som han har stannat på 48249 gånger förut. Haha, men han klarade en ruggig oxer precis innan, så glömde bort att vara på honom med skänkeln och rösten. Då blir det ett stopp! Men jag klappade lite på honom bara och vände dit igen och så hoppade han utan några problem! 
 
Haha har insett att jag har spö på Rally, men använder det i stort sett aldrig. Tycker det är så dumt idiotiskt att använda det när hästen har stannat, för VARFÖR slå till den när den väl har stannat? Och i 99,999999% av fallen är det ryttarens fel, så kanske hästen som ska smälla till er? Jag använder det bara om han försöker vända eller liknande, han får ju tyvärr lust att göra så ibland. Och DET är bara olydigt, enligt mig iaf. 
Men men haha, kommer säkert skriva ett inlägg om spö en annan gång. Tycker det är ett viktigt ämne. :)

I 1m hoppade jag några språng på framhoppningen, vilka han hoppade jättefint och runt. Minst sagt högt över, haha knäppa ponny. Hoppar ju aldrig högre än 10 cm UNDER själva tävlingshöjden. Så hoppar inte över 90cm om jag tävlar 1m, oftast ännu lägre. :)
Jag var iaf först ut, och fick lite bråttom att hinna visa något hinder alls haha! Men det gick ändå, hann visa kombinationen och något hinder till, tur det. Men åh, han var så fin! Jag red faktiskt riktigt bra för att vara mig! Haha komiskt, för jag pratade högt för mig själv. Typ; "Och andas, sätt dig ner, mjukna, slappna av..." Ett jättebra tips faktiskt! :D Men vi blev dubbelnolla och kom fyra! Slog en massa duktiga ryttare, så jag är imponerad över oss idag. Hihi! Gissa om jag stod och skakade när de sista skitduktiga ryttarna red, trodde alla skulle putta ner mig, but not today! Låg etta ett bra tag också, riktigt nöjd är jag helt enkelt. :') 
 
Vår första placering på en lokal LB, och jag har ju bara hoppat några språng i veckan, sen har han vilat/varit skadad rätt länge haha. Senaste tävlingen var den första helgen i maj, så det var nästan två månader sen, och måste jag vara mer än nöjd! :D 
 
Senaste tävlingen var på Åby.  
 
Älskar denna fina rumpbild på oss!
 

Mamma fotade idag, men bilderna blev knas och oskarpa så väntar lite med dom. Vårt nya objektiv spökar och det går inte att få bilderna skarpa, vet någon varför? :(
 
@ Rappestad
Hellooooo! 
 
Hm haha det tar rätt lång tid här, men men. vaknade imorse o tänkte att det var fredag, OCH SÅ VAR DET EN UNDERBAR LÖRDAG <3 massa lycka! Mamma o jag har kollat på lite tävlingar, o inser att jag förmodligen är i Stockholm när Kalmar-meetinget är. :( men ska kolla säkert! och hittade lite regionala som verkade spännande hihi. :) 
 
 
Åker nog inte till Skåne nästa helg heller, för pappa åker nog upp på fredagen o då måste jag ta ledigt. Det vill jag verkligen inte! :( Aja en annan gång då haha. Har ju sommarlov ett bra tag till så! 
 
Eftersom jag bloggar från mobilen får ni ingen bild, sorry. Det borde finnas en blogg.se app till Android också! :( Men men, ha en bra dag! 
What I got to do.
Har fan rätt mycket att fixa i helgen, förövigt tävlingar. Måste bestämma provridningar med mor, som också ska ringa till en "försäljare" och se om vi kan få en alternativ lösning med en häst som jag gillar väldigt mycket. Man kan ju alltid försöka! Hon tyckte iaf att jag klarade av honom väldigt bra, så vi får hoppas på det bästa! :) 
 
Sen ska det vara fest nästa vecka, som jag skulle hjälpa till med osv. Öh, haha kommer aldrig gå bra. Brukar inte gå vägen när jag är med och bestämmer fester... Aja, haha. Behöver kanske bara bjuda folk, så det är ju chill! :) 
 
Har även en hel drös med folk jag måste träffa. Förhoppningsvis kan jag lösa det "problemet" i och med festen, ifall jag kan dra med dom dit osv. Kan ju hoppas! 
 
Sen måste jag gymma. Har inte gymmat på hela veckan... :( ajajaj rebecka. Det är bara det att de blir så klurigt när jag jobbar,  med tanke på skjuts osv. Hur fasen ska jag komma hem liksom? Men förhoppningsvis så kan fader min hämta mig någon dag, det skulle vara jätteparty. 
 
En annan sak jag måste göra är att träffa min Frida, och ha världens längsta samtal med ungen. Vi har försökt ringa varandra hela veckan, men det har ändå inte pratat. Så nästa vecka ska jag banne mig se till att träffa henne och prata ut om så mycket skit jag bara kan, och så ska vi lösa alla våra problem som vi har. (Inte med varandra då). Privata som allmänna, hoppas det kan vara så enkelt åtminstone... ;) 
 
Finis frida <3