Rebecka

NU HAR JAG GYMMAT
Tjoho! 
 
Fy vad dåligt jag uppdaterar, men har huvudvärk såhär på kvällskvisten så försöker undvika elektronikens under, fast instagram kan jag inte hålla mig borta från... Hihi!
 
Idag har jag gymmat med EMELIEEE, aka BIFFEN. Haha fan vad stark kvinnan är, och vad svag jag har blivit. Men jag har nu fått en privattränare, och det känns skitbra! Behöver bara införskaffa mig några mer träningslinnen, sen är det bara o köra! ;) 
 
Efter några timmar på gymmet drog jag till Espresso House, där jag träffade på Bea från SSC! Haha hon är så himla skön, trevligt att träffas igen! :) Vi fikade och drog en runda på stan, jag köpte en kjol från Monki för 100 spänn. Lite udda, men jättesöt. Får se om jag kommer ha användning för den någon gång bara, men aja! Vad spelar 100 kronor för roll om tjugo år? 
 
Rally fick vila idag, myste lite. Ska fixa bilderna från Ted också, har som sagt inte orkat. Ursäkta för att jag är en slö kvinna, hihi. Imorgon ska han få gå en promenad, och på onsdag tror jag faktiskt min mor ska rida! Får se hur detta går haha... Men mamma är rätt duktig faktiskt, bara att senast hon red Rally blev han halt. Och dååå får man banne mig inte rida på ett tag, min fina ögonsten. 
 
 
finafinafinafinarally. hihi gillar honom så jag får ont i hjärtat. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress