Rebecka

TISDAGTISDAGTISDAG
IMORGON SMÄLLER DET! 
 
Herregud, HIHI. Kan ni ana vad SJUTTON jag ska göra då?! Eller jag ska väl inte göra så mycket egentligen, men jag uttrycker mig så iaf. Är lite nervös, men det kommer nog gå bra. Måste gå bra. Annars åker jag till Tyskland. Eller så skiter jag i det, då duger ingen. Nope. 
 
Egentligen kan jag säga, men vågar inte. VARFÖR kommer jag berätta imorgon, om allt går bra då. Hihi! 
 
Ni får en bild på Rally. Hihi!
NU HAR JAG GYMMAT
Tjoho! 
 
Fy vad dåligt jag uppdaterar, men har huvudvärk såhär på kvällskvisten så försöker undvika elektronikens under, fast instagram kan jag inte hålla mig borta från... Hihi!
 
Idag har jag gymmat med EMELIEEE, aka BIFFEN. Haha fan vad stark kvinnan är, och vad svag jag har blivit. Men jag har nu fått en privattränare, och det känns skitbra! Behöver bara införskaffa mig några mer träningslinnen, sen är det bara o köra! ;) 
 
Efter några timmar på gymmet drog jag till Espresso House, där jag träffade på Bea från SSC! Haha hon är så himla skön, trevligt att träffas igen! :) Vi fikade och drog en runda på stan, jag köpte en kjol från Monki för 100 spänn. Lite udda, men jättesöt. Får se om jag kommer ha användning för den någon gång bara, men aja! Vad spelar 100 kronor för roll om tjugo år? 
 
Rally fick vila idag, myste lite. Ska fixa bilderna från Ted också, har som sagt inte orkat. Ursäkta för att jag är en slö kvinna, hihi. Imorgon ska han få gå en promenad, och på onsdag tror jag faktiskt min mor ska rida! Får se hur detta går haha... Men mamma är rätt duktig faktiskt, bara att senast hon red Rally blev han halt. Och dååå får man banne mig inte rida på ett tag, min fina ögonsten. 
 
 
finafinafinafinarally. hihi gillar honom så jag får ont i hjärtat. 
HEMMA!
HEMMA! :D 
 
Fy fan vad trött jag är! Ändå har jag bara ridit två hoppass idag, haha. Eller bara och bara, mycket för mig! :) 
 
Jag är otroligt nöjd över Rally igår, fy sjutton vad FIN HAN VAR. Lugn och hoppade allt skitbra. Hoppade 1m banor utan problem, sen skuttade vi över lite hinder upp till 120! Han har faktiskt inte hoppats sen Rappestad, skuttade ju lite i torsdags tills jag svalde en geting. Han vilade sig alltså i form. ;) Marbarbetet gick också riktigt bra. Vi klarade bommar! Inte varje dag vi gör det haha, mycket läskigt. 
 
Idag däremot, haha... Jo, då ville han inte hoppa. Stannade och skenade hit och dit. Men jag la han fel på en rätt skaplig oxer en gång i början av passet, eller jag störde hans rytm, och det blev det ett knassprång över den. Det förlät han mig inte för haha! Söta ponnyn. Men kändes skönt att Ted sa att det är hans nerver, och att jag inte sitter och gör fel gång på gång. Idag var det en nervig dag för min ponny, och då har han svårt att koncentrera sig.  Men sista sprången kändes skitbra, så det lär inte vara några problem till nästa gång. Sen var det en sjukt komplicerad bana, ingen (förutom EN... Hohoho) klarade att rida den utan stopp, volter eller liknande. Lärde mig väldigt mycket, trots hans nervsammanbrott, och det är ju tanken! Är stolt över mig att jag inte blev arg heller. Ni med busiga hästar vet ju att det är svårt att hålla sig i skinnet när hästen stannar, springer och bara hittar på saker gång på gång. Fast jag brukar inte bli arg på Rally, för ilska löser inga problem. :) 
 
Det går inte o ladda upp bilder atm, så dom får komma senare!