Rebecka

Träningträning
Tjaaa!

Skulle lägga mig tidigt idag, klockan är 23.50 HAHA. Sämst är jag. Har varit i ridhuset med Rally på kvällskvisten, det gick skitdåligt i början. Körde förvända öppnor och gud vet vad, men han brydde sig inte ALLS och koncentrerade sig på allt förutom sitt jobb. Tillslut blev jag lite irriterad, och satt och gjorde 100tals halter gång på gång. Och gissa vad, han blev skitfin efter det! Haha, bra att bli frustrerad ibland alltså. Så är nöjd med passet, men jag måste få lite lektioner av Anette. Är verkligen behövligt som sagt, för min del. Eftersom jag slarvar, och behöver få lite repetition. :)

Sen kom jag hem, åt med mina päron och alla hundar. Jag ringde även till Elin, vi pratade i 50 minuter. Woups, tur att jag tog hemtelefonen. Hjälpte fader med "lite" jobbpapper, sen fick jag äntligen duscha. Har känt mig utomordentligt äcklig idag, men nuuu är jag finfin. Smörjde även in hela kroppen med body lotion, phew. Fasen vad blek jag är, det ska det dock bli ändring på! Just wait...

Men NU måste jag sova, imorgon händer inte ett smack. Inget roligt, bara skola, som jag inte alls är sugen på. Även utsläpp på morgonen, så ursäkta mig om jag luktar häst när jag kommer till skolan. Det gör även så att jag måste gå upp en timme tidigare, gah. 


HAHA, söta...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress