Rebecka

SpellistaN
Tjaa.

Kom hem från skolan för 40 minuter sen kanske, fick smita lite tidigare för att jag skulle hinna med min buss. Snälla lärare. :) Har iaf datorn i knäet, och håller på med en ny spellista @ youtube. Jag har spotify, men använder det bara ibland eftersom jag vill inte att mina låtar ska bli lila/blåa haha. :( Men är iaf uppe i 23 låtar, och fler ska det bli! 

Snart blir det stallet, sen Ted-träning. Är inte jättetaggad, men det kommer nog. Undrar vad vi får göra för kul idag, hoho! Mamma är dock arg, märkte jag nu, så hon kommer nog inte vara så party. 

Vill ge mina fina vänner ett jättehjärta, iaf ELVIRA idag, som fick mig må super och gav mig smarta tips om det som hände igår. Puss på er, ni är underbara <3 


Träningträning
Tjaaa!

Skulle lägga mig tidigt idag, klockan är 23.50 HAHA. Sämst är jag. Har varit i ridhuset med Rally på kvällskvisten, det gick skitdåligt i början. Körde förvända öppnor och gud vet vad, men han brydde sig inte ALLS och koncentrerade sig på allt förutom sitt jobb. Tillslut blev jag lite irriterad, och satt och gjorde 100tals halter gång på gång. Och gissa vad, han blev skitfin efter det! Haha, bra att bli frustrerad ibland alltså. Så är nöjd med passet, men jag måste få lite lektioner av Anette. Är verkligen behövligt som sagt, för min del. Eftersom jag slarvar, och behöver få lite repetition. :)

Sen kom jag hem, åt med mina päron och alla hundar. Jag ringde även till Elin, vi pratade i 50 minuter. Woups, tur att jag tog hemtelefonen. Hjälpte fader med "lite" jobbpapper, sen fick jag äntligen duscha. Har känt mig utomordentligt äcklig idag, men nuuu är jag finfin. Smörjde även in hela kroppen med body lotion, phew. Fasen vad blek jag är, det ska det dock bli ändring på! Just wait...

Men NU måste jag sova, imorgon händer inte ett smack. Inget roligt, bara skola, som jag inte alls är sugen på. Även utsläpp på morgonen, så ursäkta mig om jag luktar häst när jag kommer till skolan. Det gör även så att jag måste gå upp en timme tidigare, gah. 


HAHA, söta...
Myspys
Hallå!

Igår blev det som sagt inget ridhus, så tar det idag istället. Är ensam hemma nu, mitt sällskap gick precis haha, men antar att mamma kommer hem snart. :) Då ska jag ääääta, vaknade halv elva imorse av ett dumt sms och hundar. Kom hem vid halv tre igår, hade det kulkul. :D

Hm, jag är trött. Hoppas att jag blir lite piggare sen, så kan jag rida riktigt ordentligt :D Woho vad kul det ska bli att verkligen rida igenom gossen, hoppas det går fintfint. Ska verkligen träna på att få honom framför skänkeln, möh. Vi var så duktiga på det innan han blev skadad, och det ska komma tillbaka! Vi märker ju haha. 

Nu ska jag ÄTA för mamma kom hem, HEJDÅ :D


Jag är söt.