Rebecka

Fysikfysikfysik
Fasen vad jobbig kurs vi har, måste vänta på pappa så han kan hjälpa mig! Fast får inte tag på gubben, så vet inte om han kommer hem vid tio? Om han ens kommer hem. Åh, behöver ju hjälp snarast. :( Tror inte jag kommer få MVG imorgon, fattar för dåligt. Är så himla mycket att kunna, att jag inte kan det, haha... Annars är fysik, kemi osv rätt kul. 

Känner mig förövrigt som ett mordoffer här hemma, helt ensam. Tror mor tar Rally idag, eftersom hon kom hem, hämtade hundarna och drog. Sen har hon varit borta i några timmar också. Smsade dock min fina G, som jag hoppas dyker upp hos mig snart och räddar mig. Aja. Har varit en mysig dag idag. Mår bättre nu också, bara ont i halsen. Det kommer nog gå över tills imorgon, för tänker inte vara hemma från provet! Var jättefint väder, DOCK kallt. Men fint väder, satt ute på altan och pluggade flera timmar. :) 

NU måste jag göra lite nytta, känner mig tjock och värdelös. Vill fortsätta på labbrapporten men det går inte riiiktigt, eftersom den är sparad i skolan och jag kan inte logga in härifrån. Men ska läsa om lite organiska syror och elementarpartiklar, det gamla vanliga liksom. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress