Rebecka

Träning på G
Tjoho!
 
Sitter mätt och iskall i soffan framför tvn, ska snart ner till stallet. Måste cykla ner, det är kallt och jag kommer frysa, men jag måste cykla. Tänker inte sluta skriva att det är kallt och att jag fryser, för det är sant. Jobbiga när det är kallt ute är att mina händer blir iskalla och stela, kan knappt smsa. Ska svara på lite sms från mina vänner osv när dom har tinat upp, haha... 
 
Idag ska jag och Rally träna! Dressyr för Anette. :) Hoppas det kommer gå bra, men måste smälta maten först haha. Var jättesötsugen när jag kom hem, så åt müsli, men behövde lite energi så åt en fullkornsmacka. Det resulterade i att jag blev apmätt. Fast något godis tröck jag inte i mig iaf! Alltid något. 
 
Imorgon ska jag gymma! Även på torsdag morgon. Börjar 10.15 då med tyska ws, så om jag tar 8.40 bussen så har jag en dryg timme på mig, blir prima. :) Gud vad enkelt livet skulle vara om man hade ett hemmagym... Alternativt allt nära hemmet, eller körkort helt enkelt. Får vänta tills jag flyttar hemifrån! ;)
 
Wiiiih.
 
Nu måste jag börja röra på mig, hejs!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress