Rebecka

Giss vart jag ska!?
IDAG har jag gjort en sak som jag har fruktat. Fyyy, men som tur har jag Frida. Hon var med, och jag lever. Phew! Skönt att få det avklarat iaf. :)
 
Annars så har jag och Frida även pratat med ett av hennes ex. Eller ja, vi sökte upp honom och ställde pojken mot väggen. Varför? Senaste gången F sov hos honom var i MIDSOMRAS, och då glömde hon sin tröja samt halsband, som betyder oerhört mycket för henne, hos honom. Men han har i stort sett vägrat ge tillbaka dem... Moget? Ja, det kan man ju diskutera. ;)
Idag fick vi alltså nog, och våldgästade pojken. VID ETT SÅ GRYMT BRA TILLFÄLLE då eftersom han ska flytta, och höll på utanför sin lägenhet med att bära lådor osv med sin far. Alltså var han tvungen att bete sig normalt! Dock när hans pappa drog blev han omogen igen, så vi besökte hans far och pratade med honom så han ska leta rätt på hennes saker och ringa upp F osv. Visst låter det lite otroligt, att man kan bete sig sådär? Herregud... Aja, hoppas allt löser sig nu bara. 
 
Rally blev riden i mörkret idag. Det blir ju mörkt vid nio nu för tiden, men lite får pållen tåla. Red på ena fältet, dressyr med hoppsadeln. Gick megaskitbra! DUKTIGA HÄST. ♥ Men kände att han behövde ridas igenom eftersom han kommer få vila i cirka tre dagar nu... Why? Jo, JAG DRAR TILL HOLLAND IMORGON! Spontant YES!

Mamma och jag bokade biljetterna bara för någon dag sen, så fick ta ledigt direkt från skolan och vi flyger imorgon bitti vid halv sju från Arlanda! HIhi! Ska vara borta i tre dagar, och bara kolla på hästar. Ska bli så jäkla roligt, skönt att komma bort från allt lite. Vi ska åka till ett stort tävlingsstall som har 40 eller 80 hästar till salu... Ska inte provrida alla såklart! :) Men det blir i vilket fall en mysig resa, som både jag o min mor behöver. 
 
Därför behöver jag verkligen sova nu, men vi hörs förmodligen på söndag igen. Ni får ha det prima, och håll tummarna för att jag hittar någon liten hästy där nere nu... Hejdå! 
 

 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress