Rebecka

NU JÄKLAR FÅR NI...
...SVAR!

Haha såg att jag hade fått tre kommentarer som jag inte ens hade sett, surt... Blogg.se lurar mig. :( Handlade ändå om samma ämne, denna vännen, haha. 

Jag är inte tillsammans med G längre, thank god. Känns så himla skönt. Inget elakt riktat mot honom (bara lite), men mår så mycket bättre nu! Det var ungefär en månad sen iaf. Jag har ingen pojkvän eller kille nu, men jag träffar en som jag gillar mycket, denna vännen alltså. ;) Vet inte vad jag annars ska kalla honom, eftersom vi inte är tillsammans och har ingen lust o skriva namn sådär. Kul att ni är intresserade, haha! 


Igår var jag på fest i Söderköping, hos en vän som heter Maja. Det var verkligen skitroligt! Vi var först cirka 10 pers, sen dök det upp några roliga till mot slutet. Jag fick stå för musiken, kände mig hedrad hoho, dock dog min mobil efter ett tag, så fick rycka in med Fridz musik. :) Vi fick skjuts av en kompis hem till Frida vid ett/halv två ungefär, tack så mycket! 

Idag har jag annars tränat för Anette. Och tro det eller ej, men hästen börjar ju bli riktigt lydig! Red LA en gång för henne i slutet, och shit, gick ju faktiskt bra. Imorgon ska han få ut och skritta, sen ska jag mocka hage, yay. Måndag åker vi nog upp till Udden igen för att trimma lite extra innan tävlingen på tisdag! Måste rida igenom LB en gång känner jag, men de går ju att lösa. (:

NU ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka till min vän. ;) Så nae, nu ska jag göra nytta. Vi hörs en vacker dag, ha en bra lördag!


Ni har nog sett bilden förut, men Amanda är så sööööt.

Cornelia

sv: Tack så mycket! haha :D Tycker också det har hänt jättemycket just de senaste månaderna/halvåret sådär. Tack!Vi stannar hela veckan och åker hem nästa söndag! Alltså en hel vecka till! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress