Rebecka

Part 2
... av "Skratt, blod och tårar". ;) Är en ny kategori, för jag ääälskar som sagt att hålla på att jämföra mellan då och nu, så då passade det bra med en ny kategori tyckte jag! :)

Nu kommer ni bara få lite "då och nu" bilder, men det kommer nog bli lite intressant ändå!


Kanske dåligt exempel, men tyckte att "då"-bilden såg så himla dyster och amatörig ut, och den nya bilden såg mycket finare och gladare ut! :')

Han ser inte glad ut på någon av bilderna, men hoppet är ju liiiite annorlunda ;D och så är det högre på den understa xD

70 cm, plus ett stopp först innan han hoppade... och det var mitt fel.
1 m, nolla. :D

HAHA han hoppar med lite marginal.
... Jag satt inte kvar.
Tredje gången gillt! (Olika tävlingar alltså, men samma ställe, samma hinder...)
Rappestad -09, en vägring i grunden LC.

-11 nolla i LB C:

Usch vad jag hatar den här bilden, men men.
BAM han hoppar så äckelbra på den här oxern, så skiter i att bilden är oskarp osv! :D Hans hoppteknik över oxrar har förbättras en aning, och min sits också xD

Tror att vi kom lite långt in på oxern på den här bilden dock, men det låtsas vi inte om haha. :D
Finafinafina häst.

...
HAHA! Om ni inte ser så får han rosett på båda bilderna, fast på 1:a bilden (som var för ca 2 år sen) så sa han "nejnejnej det kan du glömma!". Andra asglad och står helt stilla. Hahahah. :DHm, skillnad? Båda från en hoppträning/tävling också, olika år bara.Haha kanske ett dåligt exempel, men ville bara visa att han kan hoppa låga hinder nu, lågt! :') 


Nå, hoppas det var något att kolla på iaf! Och jag skäms inte för att lägga ut bilder på när vi var mindre duktiga, min "stolthet" rubbas inte för det. ;)


matilda

Du är för bra!!!! :*

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress