Rebecka

Morgondagen!
Imorgon är det lördag, och då jäääklar! Nejdå, men jag har lite planer. Ska först sova ut, riktigt jääkla länge. Har inte gjort det på flera veckor, alltså verkligen bara sovit haha. För mig är det super viktigt att få "vila". Jag blir lätt arg om jag inte får sova så mycket jag vill osv, men imorn så haha!

Men ifall jag mot all förmodan vaknar någolunda tidigt, så kommer jag ha två alternativ:

1. Ut och springa, eller iaf röra på mig! Kan ju slå en signal till min fina Linnea, vet att hon brukar gå, om jag nu ska göra det. 

2. PLUGGA! Yep. Måste göra matte, historia, engelska, svenska... Ja, listan kan göras lång. 

Men det märker vi, hur det nu blir. Sen ska jag till stallet, där jag ska riiida! Inte Rally, utan en annan häst. Zarif heter han, tror han är en av dom finaste hästarna jag har sett, helt jävla sjukt. Sandra (ägaren) frågade om hjälp imorgon och söndag, så vi sa att det gick bra. Som bonus ska jag få rida lite! Fast bara skritta, eftersom han har varit lite skadad i bogen och är på igångsättning. Men guuuud vilken ära! Glad tjej! :DD Ska även be mami ta med kameran, ska ni få se vilken baaamhäst!

Sen ska jag massera, massera och återigen massera min tjocka ponnys ass. Haha vad elak jag är, men det är sant. Och om jag kan flirta extra mycket med mamma så kanske hon kan några fina profilbilder på mig och Rally tillsammans. Jag hoppas det, skulle vara mysigt och har inte tagit nya bilder på lääänge. 

SEN åker Frida hem till mig, och då ska vi väl kolla över lite inför söndagen och lägga oss tidigt, för sen på söndagen vid 7 tiden går bussen till Stockholm WOOP WOOP! :D 

Nu vet ni vad jag kommer ha för mig under helgen iaf. :)

Hittade lite bilder på Zarif! Tagna av Johanna Moberg, hoppas det är okej! (:
Så jäääkla fina tillsammans! Kan nämna att dom red en MSVC, första på 4 år, utan träning. Vann med 76%, SJUKT! :D 


Cornelia

sv: Jag svarar här istället för i ett inlägg för ajg vet att jag skrivit om det jättemycket :)Alltså finja (som jag sncakar om i texten och ajg tror du siktade på det, det var sjukt mycket text haha) äger vi ju sen typ två-tre år tillbaka, men första gången jag hade henne hemma så klarade jag inte av henne, jag var inte bestämd nog och hon tog överhand mer och mer och tillslut gick de itne o rida ut på henne (för mig) för hon bara vände o hoppade o bockade o skenade in bland hus osv med mig, mycket hot från hennes sida liksom som skrämde mig när jag var inne på knappt min andra år på storhäst, knappt det, var nog kvar på första tillochmed!sen har ju marcus fått vett i skallen på henne och jag har växt som ryttare o människa och nu somsagt så är ajg itne rädd längre :D Jag var liksom riktigt rädd, vågade itne sitta på henne i slutet utan hon fick vila helt, haha. Hoppas jag svarade på rätt fråga nu, annars så.. vet du det med :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress