Rebecka

Again again
Jag ursäktar ännu en gång för dålig update, men har ju som sagt varit i Stockholm och kollat på fina hästar, samt inte varit hemma. Så det har inte varit lätt för mig att skriva något, men ska skriva lite kortfattat om allt nu!

Det gick bra att rida Zarif, han var rolig men stark som en oxe! Därefter åkte Frida och jag hem till mig där vi såg på Frozen, NU blev den mycket läskigare, fast ändå inte så läskig som Elvira påstår. 

På söndagen gick vi upp halv sex och åkte till bussen, woho. Väl där störde vi nog alla som fortsökte sova, men det brydde vi oss inte om. :D 

Väl i Stockholm var det AWESOME, vill tillbaka! Gah, finafinafina hästar och mycketmycket saker. Roffe blev hedrad och publiken stod i tårar, samt vann Patrik Kittel som väntat måste jag säga. En av mina förebilder är verkligen Patrik Kittel, en heeemskt duktig ryttare och gillar hans sätt att tänka. Han hade en stor maffig häst som hette Toy Story, den var fin. (Kan även tillägga att Roffe är såklart en av mina stora förebilder, vem respekterar inte han liksom?). 

VI såg även fyrspann, och Tomas Fredriksson (eller Eriksson) tutade och vinkade så glatt åt mig! Blev jätteglad haha, stolt. Sen såg vi även ponnyhoppning. Är besviken på hur ungar rider. Det var 3 stycken som jag tyckte red BRA, därav en MYCKET MYCKET bra. Dom andra var inte något fint att se på. Hoppas ingen tar illa upp, men till skillnad från Irland där jag var i somras och såg på ponnyhoppning, så är detta världens amatörer. Det handlar inte om att vinna, utan att lära sig något som man får nytta av senare i livet. Gah, vissa lever verkligen bara i nuet. 

Vad jag köpte blev en Whitaker mössa (den med flaggan på), myyycket fin. Frida i stort sett tvingade mig köpa den, och ångrar det inte trots den 349:- dyra prislappen! Ska önska mig schabraket till jul, fan vilket snyggt ekipage vi skulle bli då! :D Jag gillar rött och blått osv, men till en viss mängd ofc. 

Sedan köpte jag ett pannband med svarta stenar för 199:-. Egentligen så hade jag bestämt mig innan för att inte köpa några med stenar, utan något annorlunda. MEN jag kunde inte låta bli, och han blev sååå snygg i det också! Har dock inget träns att sätta det på haha :( 

Sedan köpte jag en mutsten så att säga. Som en saltsten, fast gjord av något annat haha. Man använder det istället för brems när man ska spruta i leder osv. Sandra (ägare till Zarif) hade en sådan som jag fick låna när vi knäckte Rally, och han älskade den! Rekommenderar den starkt, hästarna blir som drogade. Fast dock inte Rally, men han är ju som han är... 

Det sista jag köpte var en bok, en hoppbok med cavaletti till hoppbanor i. När Rally kommer igång igen ska jag fan rida så mycket markarbete att han ska kunna klara av det perfekt! Gah, vi är dåliga på det. Han blir så galet stark när det inte är högt, eller bara på hemmaplan, men det ska vi försöka ändra på! 

Nu ska jag sova, är sjuuukt tröttis. Imorgon slutar jag tidigt för att åka till Andrew, och ska höra med honom om Rally också. Om allt går som det ska så borde jag få börja rida lite smått snart, men det är inte säkert. 


Ni får en söt sommarbild på Rally och moi, så himla jäkla fin. <3
Gonatt!
elvira

å de låter som ni haft superkul! du får ta bilder på dina inköp tycker jag :D

matilda

Va roligt! jag får komma till dig och så får jag oxå vara med på cavaletti :D måste oxå träna på det -.-'

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress