Rebecka

Abbe anfaller...
Tjo! 

Har suttit vid datorn i en timme nu, och fixat en egen kategori till Abbe! Så blir det mer specifikt. Skickade ett sms till Ida om bloggen, så kan dom enkelt kika in och kolla hur det går för oss! :D Brukar inte göra "reklam" för bloggen, men kul för dom tänkte jag. (:

Aja, red honom idag. Det gick bra! Planen var först att rida ut med Ida och Zita som sagt, fast det var storm så vi var inne istället. Han var jätteduktig, även om det lät som att taket skulle blåsa av ibland. Fast lite, busig i början haha. Gjorde ett ordentligt bocksprång när jag skrittade lite precis i början, fast som tur såg inte mamma det. ;) 

Skrittade därför fram rätt länge, för att han skulle vänja sig vid blåsten och att han skulle hålla sig på alla fyra. Sen i traven var han jätteduktig! Travar nu mycket längre än vad jag gjorde när vi började, känns skönt att det går framåt! Vi gjorde lite volter, diagonaler och för första gången vågade han släppa lite på sin höga form och slappna av lite. Därför gick han lite lågt och bakom hand ibland, men han kändes avslappnad så gjorde mig inte så mycket faktiskt. 

Vad jag märkte idag var att han blir jättetrött om han får skritta mellan traven och galoppen, hans energi tar slut. Så nästa gång ska jag gång ska jag inte ge honom någon paus emellan, då blir han bara seg. Men bra att prova olika saker! (: Är lite sugen på att ta ett pass för Anette snart också, lika bra att börja tidigt lite lätt. Fast vill rida ut först, det förtjänar pojken! :) 


HAHA, ser jätteliten ut. :D


Sen lite större, haha. 


Han är lite svår att hålla balansen på ibland, därför jag sitter/står konstigt på vissa bilder haha! 
Avslappnad och fiiin!

Haha, sen kör han den ibland... Bakom hand, men det går att träna bort som sagt. :)


Seeen hände det ibland att han inte riktigt ville som jag gjorde... 

HAHA, är dock väääldigt söt på den här bilden. Haha :D
HAHA, han skulle stegra sig där, därav denna fina ledande tygeln. ;)


HAHAH. När han hade lugnat ner sig lite. (:HAHAHAHAH SLUTET! HAHA. Jag förstår om ni inte orkar se hela, men se iaf de sista sekunderna med ljud. HAhahahahah, min mamma. :D Och söta Abbe, är så rolig att rida! 


Oj, tog mig typ 3/4 h att få upp detta inlägg. Woups. :D
amanda

asså Becka vet du hur skärrad jag blir varenda gång jag ser dina nagelbitande videos? vid varenda litet skutt tror jag att du ska flyga av eller att Abbe ska smasha in kameralinsen i din arma mors face. kan du inte lugna ned din pöjk/tös lite så att din nervsvaga vän amanda kan få lite sinnesro! :O :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress