Rebecka

Agequestrian
Tja!

Som kanske några av er vet så älskar jag att läsa andras bloggar, framförallt hästbloggar som http://cooorre.blogg.se/http://dressyrmupparna.se/http://zaraknutson.blogg.se/ m.m. Men en av mina favoriter är en som heter http://agequestrian.blogg.se/.

Amanda Gullström heter tjejen som skriver den, och driver en verksamhet med hästar, när hon själv bara är 20 år! Hon har 4 egna hästar, och några på tillridning. Med några tävlar hon 150 hoppningar med placeringar, och många är på väg dit. 

Jag har lärt mig jättemycket av att bara läsa vad hon skriver. Om man ställer frågor så svarar hon snabbt med kloka svar. Vi tränar även för samma hopptränare, Ted Nätterqvist. Det märks lite, för vissa saker hon gör och tänker, gör jag med. Som Ted har lärt ut. :) Hon är en av mina förebilder, även om hon kanske inte är världens kändis. Men gillar hennes tänk och syn på ridsporten, och hur hon själv klarar av sina svårridna hästar. 

Så alla er som gillar just ridsport, kolla in! 


Bild från henne, http://agequestrian.blogg.se/
Ellinor S

Hej!! Hur ser din dag ut idag?? Vad heter dom du ska fira nyår med? :D kommer du vara uppe länge o ska du fira hemma elr borta??

Amanda

Tack så jättemycket! Himla fint skrivet! Hoppas vi ses på någon träning för Ted snart igen! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress