Rebecka

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Tror jag missade en sån här, är på dag 5 egentligen... Men skitsamma :D

Hm, mål och drömmar... Jag har alldeles för många drömmar, vill allt möjligt. Men en dröm är att flytta till en stor fet gård, och ha ett par hästar och kunna träna och tävla dom med framgång. Men det vill väl dom flesta också? Men det är en dröm som kanske kan gå i uppfyllelse, om jag verkligen vill det såklart.
Sedan har jag ju även drömmar som att träffa typ Tyra Banks (som jag glömde skriva på vem jag ville träffa, för hon är underbar) eller bli tillsammans med en snygging som Tom Felton typ.
Ett mål är att bli riktigt jäkla nöjd med min kropp, (vilket jag förmodligen inte kommer bli haha, självkritisk brud yaO). Men det är ett litet mål iaf, OCH gå ut gymnasiet med äckligt bra betyg! Om det inte händer något eller så, vilket jag hoppas det inte kommer göra. Vill även få ett bra jobb, aja. Tänker mycket på framtiden haha! Ett annat mål är även att kunna klå Zaga (en väns kille) på Black Ops. Han är ju så sjukt dumt bra, vilket är idiotiskt. Han körde Nazi Zombies ensam och var på 25, det kom HUNDAR och han hade slut på ammo, han KNIVADE hundjäklarna och klarade sig. Jag kan knappt skjuta dom till döds -.-
Ni får en fin bild på Ulrik Munther, han är lite snygg.
Life on Mars
Hihi lyssnar på David Bowie, han är fan bra. Förstår varför Elvira är så himla galen i honom... D:

Hahaha men kolla, haha finaste!
Före:
Efter:
Nu blev bilderna skitstora, men gick inte o fixa, eller så är jag bara allmänt dålig. Men HAHA söööt :D